ΙΣΟΓΕΙΑ

ΙΣΟΓΕΙΑ ΜΕ ΣΟΦΙΤΑ

ΔΙΟΡΩΦΑ

Copyright © 2013 | All rights reserved ÖKO HAUS GER LTD

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΣΧΕΔ.

ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ

Share
ondragstart="return false" onselectstart="return false"

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ

• Η Στέγη κατασκευάζεται από σύνθετους επικολλητούς δοκούς GLULAM , τριπλασιάζοντας τη μηχανική αντοχή της και αυξάνοντας το ωφέλιμο φορτίο της σε 185 kgr/m2. Κάτω από τους δοκούς τοποθετείται 10 εκατ. αυτοσβενύμενου πολυστερένιου EPS , μεταλλικός σκελετός( για την κατασκευή του ταβανιού), στρώση Γερμανικού πετροβάμβακα και  πυράντοχης γυψοσανίδας της εταιρείας KNAUF. Εναλλακτικά, παρέχεται και η επιλογή κυρτού ταβανιού(όπως φωτο) με τα ίδια υλικά.

• Πάνω απο τους δοκούς τοποθετείται επένδυση OSB,γίνεται επίστρωση διαπνέουσας μεμβράνης ως υγρομόνωση, υποτεγίδα και τοποθετείται τεγίδα (καδρόνι) ως οδηγός κεραμιδιών. Η τελική επιφάνεια επικαλύπτεται με κεραμίδια γαλλικού τύπου( Ιταλικής προελεύσεως και κατασκευής) .

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΜΗΣ ΣΤΕΓΗΣ (κυρτού ταβανιού)

 

1. Αυτοσβενήμενο πολυστερένιο EPS.

 

2. Διαπνέουσα μεμβράνη στεγανοποιήσεως .

 

3. Ιταλικά Κεραμίδια

 

4. Τεγίδα

 

5. Υποτεγίδα

 

6. Δοκός Επικολλητής ξυλείας GLULAM.

 

7. Πετροβάμβακας

 

8. Πυράντοχη γυψοσανιδα 12,5 χιλ KNAUF τοποθετημένη σε μεταλλικό σκελετό.

ΑΡΧΙΚΗ

ΤΥΠΟΙ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ

Η ΧΡΗΣΗ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ- ΥΓΕΙΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ-ΣΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ-ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ.  

Παρακολουθήστε αυτό το video με τις δυνατότητες των εξειδικευμένων στριφoνιών που χρησιμοποιούμε για την συνδεσμολογία όλου του σπιτιού. Η δοκιμές γίνονται σε απλή ξυλεία και όχι σε επικολλητή GLULAM. H παρατήρηση μας αφορά τις πολλαπλάσιες αντοχές και δυνατότητες που έχει η δοκιμή ξυλεία που εμείς χρησιμοποιούμε έναντι της απλής ξυλείας.

Το αποτέλεσμα; ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ μεγαλύτερες αντοχές!