Σχέδιο «Εξοικονομώ & Αναβαθμίζω» για επιχειρήσεις και κατοικίες

Σχέδιο «Εξοικονομώ & Αναβαθμίζω» για επιχειρήσεις και κατοικίες

Σχέδιο  «Εξοικονομώ & Αναβαθμίζω»  για επιχειρήσεις και κατοικίες

Το Υπουργείο Ενέργειας (ΥΕΕΒ&Τ) ανακοίνωσε την πρόσκληση του για υποβολή προτάσεων στα πλαίσια του Σχεδίου «Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω στις Κατοικίες». Οι χορηγίες που θα παραχωρούνται στους δικαιούχους κυμαίνονται μεταξύ 50% και 75%

Το Υπουργείο Ενέργειας (ΥΕΕΒ&Τ) ανακοίνωσε την πρόσκληση του για υποβολή προτάσεων στα πλαίσια του Σχεδίου «Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω στις Κατοικίες». Οι χορηγίες που θα παραχωρούνται στους δικαιούχους κυμαίνονται μεταξύ 50% και 75%. Το ποσόν της χορηγίας που θα παραχωρείται, δύναται να ανέλθει μέχρι €25.000. Δωρεάν μελέτες αξίας €760 από την ÖKOHAUS GER.

Η ÖKOHAUS GER αναλαμβάνει πλήρως την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας, όπως προβλέπει το συγκεκριμένο σχέδιο και σας δίνουμε λύσεις χρησιμοποιώντας τα πολύ υψηλής ποιότητας υλικά και εξοπλισμούς μας.

Επίσης, η ÖKOHAUS GER με ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία σε σύγχρονες και υψηλές τεχνολογικά μεθόδους, με χρήση εξειδικευμένων υλικών και υλικών νανοτεχνολογίας, εφαρμόζει το μοναδικό σύστημα “ÖKO-THERM SCHUTZ” το οποίο λειτουργεί σαν ασπίδα στις καιρικές συνθήκες της Κύπρου. Μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα του συστήματος εδώ.

Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά που τοποθετούνται βάση αυστηρών προδιαγραφών, επιτυγχάνοντας έτσι τους καλυτέρους συντελεστές και τα καλύτερα αποτελέσματα για την κατοικία σας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την μεγαλύτερη αντοχή στην οικονομικότερη τιμή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκτίμηση της ενεργειακής κατάστασης πριν και μετά μιας κατοικίας, είναι η εκπόνηση 2 μελετών έτσι ώστε να εκτιμηθούν οι ανάγκες της ενεργειακής της αναβάθμισης και παράλληλα να υπολογιστεί η εξοικονόμηση ενέργειας. Η ÖKOHAUS GER προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τις μελέτες αυτές, οι οποίες γίνονται από εγκεκριμένο εμπειρογνώμονα της εταιρείας μας και έχουν συνολικό κόστος €760.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σχέδιο στον σύνδεσμο που ακολουθεί: Οδηγός Σχεδίου «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ» .

Χανδριά
Επόμενο άρθρο
Χανδριά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελπίδος 6, Μενεού, 7000,
Λάρνακα, Κύπρος.
Τηλ: 7000 2797
Φάξ: 24425524
info@okohausger.com
okohausger@cytanet.com.cy

Ώρες λειτουργίας γραφείων:
ΔΕ-ΠΑ 08:30-13:00 & 15:00-19:30

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις και ανακοινώσεις μας.

* Υποχρεωτικό πεδίο
*
*
*

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

twitter facebook Google+ LinkedIn Orkut YouTube